Tilbage til oversigt
21. sep 2020

Nyt kursussamarbejde - Få kursusbevis i SAP og styrk dine kompetencer

Et nyt samarbejde mellem Frie og Campus Vejle om et prisvenligt SAP-kursus skal klæde medlemmerne på til at stå stærkere i arbejdslivet.

Et nyt samarbejde mellem Frie og Campus Vejle om et prisvenligt SAP-kursus skal klæde medlemmerne på til at stå stærkere i arbejdslivet.


Til foråret kan medlemmer af Frie komme på kursus i styresystemet SAP, som benyttes af 190 ud af de 200 største virksomheder i Danmark. Måske er du selv stødt på en jobannonce med ordlyden "Ansøgere med kendskab til SAP foretrækkes", og derfor er det ifølge kursuskoordinator Tina Maegaard vigtigt at sikre, at medlemmerne oplever, at de kan få de rigtige kurser til den rigtige pris:

- Gennem Frie har du mulighed for at spare mellem 4.000 til 6.000 kr. på et professionelt SAP-kursus, som udbydes af en af landets bedste udbydere, Campus Vejle. Desuden har vi også mulighed for at tilbyde super billig overnatning i forbindelse med kurset.

Dyk ned i SAP på 2-dags kursus

Det er Campus Vejles erfarne underviser, Susanne Christensen, der leder medlemmerne sikkert igennem de to kursusdage i Vejle. Hun har undervist i SAP siden 2007, og samtidig hjælper hun også medarbejdere ude i virksomhederne, der får SAP implementeret. Hun ved, at det er et kursus, som deltagerne får stor glæde af.

- Mange ansatte i de virksomheder, der bruger SAP, har ikke fået uddannelse i systemet, kun sidemandsoplæring. Efter to dage med SAP Integration vil deltagerne få et mere dybdegående kendskab til SAP, få indblik i flowet af processerne og sammenhængen i virksomheden med SAP som ERP system.

På kurset skal deltagerne samarbejde om driften af en fiktiv virksomhed og gennemføre et logistisk forløb – fra en ordre kommer ind, til råvaren indkøbes og lagerføres, færdigvaren produceres, og til sidst levering til kunden og bogføring af finansielle transaktioner.

- Vi er den eneste udbyder af SAP-kurser i landet på egen server, fortæller Susanne Christensen. Alle kursisterne har hands on i systemet og får undervisningsmaterialet og mulighed for at stille spørgsmål, mens de udforsker systemet. I løbet af de to dage får kursisterne et indblik i områder som salg, indkøb, lager, produktion og finans.

Hvad har I brug for?

Kursuskoordinator Tina Maegaard er glad for at kunne tilbyde medlemmerne et kursus, som har været efterspurgt og opfordrer til at komme med flere ideer:

- De medlemmer, der har brug for det, kan nu få en vigtig kompetence på CV’et. Det er en god måde at sikre sig på i et jobsøgningsmarked med meget konkurrence. Samtidig er medlemmerne også bedre rustet, når de ønsker at komme videre i arbejdslivet. Vores ambition er at klæde medlemmerne på med de rigtige kompetencer, så de bliver førstevalget, når de søger job. Vi arbejder løbende på at udbyde nye kurser og mere kompetencegivende uddannelser i det nye år, og herfra skal der også lyde en klar opfordring: Ring til medlemsaktiviteter eller skriv til tmj@frie.dk og fortæl, hvad I mangler. Vi vil rigtig gerne gøre vores bedste for at opfylde jeres behov og sørge for, at I får nogle brugbare kurser for jeres kontingentkroner.

Hvad sker der ellers lige nu?