Tilbage til oversigt
12. nov 2018

Tre ledige stillinger

Vi har travlt hos Frie og søger lige nu to dygtige deltidssælgere og en engageret chef til udvikling af a-kassen. Alle tre stillinger er til vores hovedkontor i Odense.

Vi har travlt hos Frie og søger lige nu to dygtige deltidssælgere og en engageret chef til udvikling af a-kassen. Alle tre stillinger er til vores hovedkontor i Odense.

Engageret chef til udvikling af A-kassen Frie

Som a-kassechef bliver du ansvarlig for ledelsen af 17 ansvarsfulde medarbejdere i a-kassen og karrierefokus. Du indgår i chefgruppen med reference til direktøren og er i samarbejde med den brede ledelsesgruppe ansvarlig for udviklingen af Frie.

I a-kassen sætter vi en ære i god service, målrettet vejledning og høj kvalitet i sagsbehandling og afgørelser. Arbejdsområdet omfatter alle opgaver inden for arbejdsløshedsforsikringen, lige fra medlemskab til udbetaling af dagpenge og efterløn.

Karrierefokus gennemfører de lovpligtige samtaler med ledige rundt i landet og løser herudover opgaver med professionel karriererådgivning af medlemmer af fagforeningen Frie.

Din profil

Du har en relevant videregående uddannelse og solid ledelseserfaring - meget gerne fra en anden a-kasse. Du kan arbejde strategisk og udviklingsorienteret med fokus på medlemmerne - og i øvrigt bidrage til innovation og vækst. Det falder dig naturligt at motivere og engagere dine medarbejdere, og som person er du helheds- og samarbejdsorienteret. Desuden er du i besiddelse af stærke sociale kompetencer og stor gennemslagskraft.

Se resten af stillingsopslaget og søg stillingen

To dygtige deltidssælgere

Hos Frie samler vi på tilfredse medlemmer, som har lyst til at være hos os i lang tid. Derfor er det vigtigt for os, at vores medlemmer har præcis det medlemskab, der passer til deres behov. En hel central forudsætning for at blive god i jobbet er således din evne til at sætte dig i det enkelte medlems sted - og tilbyde netop det medlemskab, som medlemmet har brug for.

Opgaver

  • Opsøgende salg med henblik på længerevarende relationer.
  • Servicekald til eksisterende medlemmer.
  • Sikre at vores høje medlemstilfredshed fortsætter gennem "det gode salg"

Din profil

Som sælger ved Frie forventer vi, at:

  • Du er god til at sælge.
  • Du er udadvendt med højt humør.
  • Du er selvkørende og ansvarlig

Se resten af stillingsopslaget og søg stillingen

Hvad sker der ellers lige nu?