Tilbage til oversigt
18. maj 2020

Vil du have mere ud af din jobsøgning?

Som medlem af Frie Favorit har du mange muligheder for at styrke din jobsøgning og forbedre dine resultater. Lad os se nærmere på, hvordan vi kan hjælpe dig med at komme tættere på målet.

Som medlem af Frie Favorit har du mange muligheder for at styrke din jobsøgning og forbedre dine resultater. Lad os se nærmere på, hvordan vi kan hjælpe dig med at komme tættere på målet.


Vi har sammensat en pakke med tre forskellige webinarer, så du i ro og mag kan styrke jagten på dit kommende job hjemme fra stuen.

Har du svaret på det store spørgsmål? "Hvad er jeg god til"?

Alle er gode til noget, men mange tænker ikke over de kvaliteter, de besidder. Måske har du selv svært ved at sætte ord på dine styrker, og hvordan du kan bidrage.

Det er vigtigt at være bevidst om, hvad du er god til i jagten på dit nye job. Det styrker din selvopfattelse og selvtillid, men det er også vigtigt, at du klart og tydeligt kan fortælle en kommende arbejdsgiver, hvad du kan bidrage med og hvordan. Det lærer du om på vores webinar "Få kortlagt dine spidskompetencer - og lær at præsentere dem hurtigt og præcist" den 16. juni 2020. Læs mere og tilmeld dig webinaret.

Må du gerne trænge dig på?

Ja, det virker, og den 15. juni 2020 giver vi dig redskaberne til at skrive uopfordrede ansøgninger, der giver gode resultater med en begrænset arbejdsindsats. Læs mere og tilmeld dig webinaret.

Er det på tide at få mere ud af LinkedIn?

LinkedIn giver muligheder, men udnytter du dem? Meld dig til et af vores LinkedIn-webinarer og få mere ud af verdens største karriere-platform. Vi afholder webinaret den 3. juni, 30. juni og 31. august 2020. Læs mere og tilmeld dig et af webinarerne.

Vil du sparre dig til bedre resultater?

Vores karrierekonsulenter er klar til at give dig professionel sparring og hjælpe dig med dit ansøgningsmateriale.

Er du medlem af Frie Favorit, så kontakt os på 63 13 85 50 alle hverdage - gerne mellem kl. 09.00 og 14.00 - og lad os hjælpe dig tættere på målet. 

Hvad sker der ellers lige nu?