Du har nu nået endnu en milepæl, drømmejobbet er måske i hus, eller du skal i gang med at søge arbejde. Uanset hvad, så er vi klar til at hjælpe dig videre.

Tillykke med uddannelsen

Du har nu nået endnu en milepæl, drømmejobbet er måske i hus, eller du skal i gang med at søge arbejde. Uanset hvad, så er vi klar til at hjælpe dig videre.

Find svar og få hjælp

Kom godt i gang med at finde dit drømmejob

Du er nyuddannet

Du har brugt det sidste lange stykke tid på at specialisere dig inden for dit felt, og nu er du klar til at komme ud på arbejdsmarkedet. Men hvordan?

Når du kommer ud på den anden side af din uddannelse, er du måske allerede klar til at finde dit drømmejob. Du har muligvis allerede et job på hånden eller skal ud og finde et.

Uanset din situation, er det vigtigt, at du har en a-kasse og en fagforening, der støtter dig til enhver tid.

A-kassen sikrer dig økonomisk

Hvis du har været medlem af a-kassen senest 1 år før, du blev færdiguddannet, så har du ret til dagpenge fra dag 1 og er sikret minimum  14.557 kr. pr. måned i tilfælde af ledighed . Ellers er det vigtigt, at du melder dig ind i a-kassen senest 14 dage efter, du har afsluttet uddannelsen.

Melder du dig ind for sent, kan det nemlig have en negativ konsekvens for din ret til dagpenge, da du bliver underlagt en måneds karensperiode.

Som medlem af a-kassen er er du også sikret karriererådgivning og sparring på dit ansøgningsmateriale og jobsøgning.

Er du ikke allerede medlem af A-kassen Frie, kan du melde dig ind allerede i dag.

Fagforeningen hjælper dig juridisk

At finde sin niche og drømmejob kan være svært for mange. Måske er du i tvivl om dine kompetencer, eller også har du måske svært ved at sætte ord på dem. Som medlem af Frie Favorit har du mulighed for at få lavet en kompetenceafklaring, der kan hjælpe dig til at skrive gode ansøgninger og samtidig søge målrettet efter de job, du kan varetage.

Det kan også være en god ide at få udarbejdet en personlighedsprofil, som kan gøre dig klogere på dine kvaliteter.

Som medlem af en fagforening er du ligeledes sikret professionel, juridisk hjælp, når du har fundet dit første arbejde efter endt uddannelse. Du har blandt andet mulighed for at få hjælp til gennemgang af din ansættelseskontrakt.

Fagforeningen kan også hjælpe dig med at optimere dine sociale medier, såsom Facebook, LinkedIn og Instagram, således at disse fremstår professionelle og seriøse.

Ønsker du en fagforening, der støtter dig i enhver situation, kan du melde dig ind nu og få de første 2 måneder gratis, hvis du vælger Frie Favorit.

Få adgang til Fries lønsikringsprodukter som nyuddannet

Er du nyuddannet, og starter du i job senest 1 måned efter din uddannelses afslutning, har du som medlem af fagforeningen mulighed for at forsikre din løn med en lønsikring. Dermed er du sikret en højere sats end dagpengesatsen i tilfælde af ledighed.

Læs mere om Fries lønsikringsprodukter.

Kontakt Frie

Har du spørgsmål i forbindelse med din ledighed, eller ønsker du sparring i forbindelse med din jobsøgning og din karriere, er du velkommen til at kontakte os på 63 13 85 50.

Find svar

Hvad kan vi hjælpe dig med?