Tilbage

Hvem er vi?

A-kassen Frie, fagforeningen Frie og Frie Selvstændige henvender sig til alle lønmodtagere og selvstændige i Danmark og til dig, der er under uddannelse. Vi ved, at uanset hvor du er i dit arbejdsliv, så er det vigtigt, at du er sikret både økonomisk og juridisk.

A-kassen Frie, fagforeningen Frie og Frie Selvstændige henvender sig til alle lønmodtagere og selvstændige i Danmark og til dig, der er under uddannelse. Vi ved, at uanset hvor du er i dit arbejdsliv, så er det vigtigt, at du er sikret både økonomisk og juridisk.


Det betyder, at skulle du pludseligt stå uden for arbejdsmarkedet, så er du altid økonomisk sikret. Og skulle du få brug for hjælp til din ansættelse eller virksomhed, så sidder vores jurister og advokater altid klar til at støtte dig.

Fagforeningen Frie - for lønmodtagere

Når du er medlem af fagforeningen Frie, kan du altid få hjælp, hvis eksempelvis dit ansættelsesforhold ikke lever op til de betingelser, du har krav på. Det kan være i forhold til løn, ferie og arbejdstider. Du kan også få hjælp og rådgivning fra fagforeningen, hvis du oplever dårligt arbejdsmiljø på din arbejdsplads.

Alt det kan du få til en af Danmarks billigste priser – hos Frie får du nemlig fagforening fra 49 kr. pr. måned.

Fagforeningen Frie er politisk neutral. Det betyder, at vi ikke bruger dine penge på at støtte politiske partier. Derudover gør vi også en dyd ud af altid at gå ind for din personlige frihed på arbejdsmarkedet samt din ret til selv at vælge. Hos andre fagforeninger har du ikke noget at skulle have sagt, men ved Frie ejer du din egen sag. Vi kører ikke sag mod din arbejdsgiver, medmindre du selv ønsker det.

Vi har de mest tilfredse medlemme da 8 ud af 10 giver os 5 stjerner på Trustpilot, så har du også mulighed for at få de første måneder i fagforeningen gratis, hvis du vælger Frie Favorit. 

Frie Selvstændige

Som iværksætter og selvstændig kan du blive medlem af Frie Selvstændige for KUN 95 kr. pr. måned, hvis du samtidig er medlem af A-kassen Frie. Et medlemskab af Frie Selvstændige giver dig en lang række fordele, fx ubegrænset 1:1 sparring med egne virksomhedsspecialister, fri adgang til juridisk hjælp, gratis inkassoservice, mentorordning, adgang til Vidensbank og billige erhvervsforsikringer, bogføringsprogrammer, økonomisk rådgivning, rabataftaler, kurser og arrangementer.

Bliv økonomisk sikret med A-kassen Frie

Som medlem af A-kassen Frie er du garanteret økonomisk tryghed i din ledighedsperiode. Vi har nogle af de mest tilfredse medlemmer i Danmark. Både fordi vi er en af landets billigste a-kasser, men også fordi du altid er sikret kompetent rådgivning og sparring i tilfælde af ledighed. Vores mål er nemlig at få dig tilbage i arbejde så hurtigt som muligt.

I A-kassen Frie kan alle blive medlem. Uanset om du er tømrer, kontorassistent eller indkøbschef, og uanset om du er lønmodtager eller selvstændig, så er du altid sikret den samme gode service.

A-kassen Frie er nemlig en a-kasse for alle.

Lønsikring til dig, der vil forsikre din løn

Hos Frie tilbyder vi også lønsikring, der er en privat forsikring mod arbejdsløshed, som sikrer dig op til 20.000 kr. ekstra oven i dagpengene. Vi har to lønsikringsprodukter til lønmodtagere: Fri Lønforsikring (uden a-kasse) og supplerende lønsikring. 

Indtægtssikring for selvstændige

Som selvstændig fortjener du samme økonomiske tryghed og stabilitet, hvis du mister din virksomhed. Med vores indtægtssikring for selvstændige får du op til 20.000 kr. ekstra oven i dagpengene i tilfælde af konkurs, salg eller lukning af din virksomhed.

Hvis du forsikrer din løn gennem Frie, er du ligeledes sikret professionel og personlig rådgivning i forbindelse med et genplaceringsforløb, så du hurtigt kan komme i arbejde igen.

Derfor når 50 % af vores lønsikringskunder aldrig at blive ledige.

Med vores lønsikringsprodukter kan du vælge den lønsikring, der passer lige præcist til dig – med eller uden a-kasse.

Skal du i kontakt med en medarbejder hos Frie/Frie Selvstændige?