Tilbage

Ledige job

Kunne du tænke dig at arbejde i en moderne, demokratisk organisation for både lønmodtagere og selvstændige?

Kunne du tænke dig at arbejde i en moderne, demokratisk organisation for både lønmodtagere og selvstændige?


Frie har sit hovedkvarter i centrum af Odense. I vores lækre omgivelser i Overgade er vi hver dag med til at sikre vores medlemmers rettigheder – økonomiske såvel som juridiske. Som medarbejder i Frie vil du blive en del af et travlt og uformelt arbejdsmiljø sammen med cirka 140 andre dygtige og kvalificerede kolleger.

Vi vægter løbende kompetenceudvikling af medarbejderne højt, så vi kan være sikre på, at vi altid giver vores medlemmer den bedste service.

Se ledige job

Vi modtager også gerne dit CV uopfordret - klik her

Skulle du have lyst til at arbejde i en demokratisk organisation for lønmodtagere og selvstændige, og har vi ikke et stillingsopslag med ledigt job inden for dit interesseområde, er du altid velkommen til at uploade dit CV og få besked, når vi har en ledig stilling, som matcher din profil.

Når vi har modtaget dit CV, vil vi som udgangspunkt gemme det i seks måneder, hvorefter det automatisk vil blive slettet.

Lyder det som noget for dig, så tøv endelig ikke med at uploade dit CV. Vi glæder os til at høre fra dig!

Frie ønsker, at medarbejderne er hele mennesker

Derfor vægter vi, at der skal være balance i tilværelsen og plads til både privatliv og arbejdsliv, således at vores medarbejdere kan bevare deres arbejdsglæde.

Som ny medarbejder hos Frie vil du gennemgå et introduktionsforløb, der skal klæde dig bedst muligt på. På den måde får du et godt indblik i de aktiviteter, der foregår hos Frie, du får et godt kendskab til dine nye kolleger samt organisationens opbygning og arbejde.

Vores forventninger til dig er, at du er professionel, loyal og engageret. Det er kernen i vores værdigrundlag.

Great Place to Work

Hos Frie har vi som sagt fokus på det gode arbejdsmiljø. Derfor er vi rigtig stolte over, at vi for tredje år i træk er blevet kåret som en god arbejdsplads af Great Place to Work, der gennem 30 år har arbejdet og identificeret gode arbejdspladser over hele verden. Certificeringen er baseret på Great Place to Work’s globale standard for, hvad der tegner en god arbejdsplads.

Du har mulighed for at se vores certifikat.