Tilbage

Ledige job

Kunne du tænke dig at være en del af en virksomhed, som arbejder målrettet for hver enkelt medarbejders trivsel og udvikling - og anerkender dig, som det menneske du er?

Kunne du tænke dig at være en del af en virksomhed, som arbejder målrettet for hver enkelt medarbejders trivsel og udvikling - og anerkender dig, som det menneske du er?


Hos Frie anerkender vi, at du tilbringer en meget stor del af din tid sammen med os. Derfor skal Frie være et godt sted at være.

Vi sætter vores medarbejderes trivsel i højsæde - og har fokus på det gode arbejdsmiljø ved at lytte til vores medarbejdere. Vi mener, at der skal være balance i tilværelsen og plads til både privatliv og arbejdsliv, så vores medarbejdere kan bevare arbejdsglæden. Vi arbejder for at være så fleksible som muligt for dig.

Udvikling

Vi prioriterer kompetenceudvikling af medarbejderne, så vi kan være sikre på, at vi altid giver vores medarbejdere og medlemmer de bedste forudsætninger. Vi vægter anerkendelse og kreativitet højt og tror på, at begejstring smitter.

Organisationen

Hos os er alle ligeværdige. Derfor værdsætter vi medarbejderens gode ideer lige så meget som lederens.

Vi er cirka 140 medarbejdere fordelt på vores to foreninger, Frie og Frie Selvstændige, a-kassen og Fries lønsikring. 

Som ny medarbejder hos Frie vil du gennemgå et introduktionsforløb, der skal klæde dig bedst muligt på. På den måde får du et godt indblik i Frie og en stabil grobund for dit arbejde.

Se ledige job

Vi modtager også gerne dit CV uopfordret - klik her

Skulle du have lyst til at blive en del af Frie, og har vi ikke et stillingsopslag med et ledigt job inden for dit interesseområde, er du altid velkommen til at uploade dit CV uopfordret.

Dit CV vil blive gemt i seks måneder, hvorefter det automatisk bliver slettet, hvis du ikke opdaterer det, eller vi har ansat dig.

Vi glæder os til at høre fra dig!