Tilbage

Markedsføring og information

Dette skal du vide om Fries markedsføring.

Dette skal du vide om Fries markedsføring.

Markedsføring og information

For at give dig den bedst mulige oplevelse med dit medlemskab af Frie, vil vi gerne fra tid til anden kunne kontakte dig for at fortælle dig om dine fordele, vores opgraderede service eller dine fordele hos vores samarbejdspartnere.

 

Ved at samtykke til at modtage markedsføringsmateriale giver du os således tilladelse til at:

 

Frie kontakter dig via brev, telefon, elektronisk post, kommunikations-apps, sociale medier og SMS med tilbud eller oplysninger om medlemskab af a-kasse og fagforening; opgradering af medlemskab til lønsikring, Frie Favorit og andre produkter, som Frie kan tilbyde; tilbud om forsikringsydelser og lignende; ændringer i lovgivningen; skadeforebyggende tiltag; nyhedsbreve om jobsøgning, lønvurdering, karrierecoaching, personprofiler og lignende; samt spørgsmål vedrørende din eventuelle opsigelse af medlemskabet.

 

Frie må anvende dit samtykke til at kontakte dig og spørge, om du ønsker at opdatere mit samtykke med hensyn til samarbejdspartnere, tilbud og kontaktformer.

 

Du kan altid trække dit samtykke tilbage ved at logge ind på Frie eller ved at sende en mail på marketing@frie.dk . Hvis du trækker dit samtykke tilbage, modtager du alene henvendelser fra Frie, som er nødvendige for den daglige varetagelse af dit nuværende medlemskab på nugældende vilkår.