Priser på fagforening og a-kasse

Skift til Frie og spar tusindvis af kroner! Danmarks bedste a-kasse og fagforening for alle. 8 ud af 10 giver os 5 stjerner på Trustpilot.

Pr. 1. januar 2024 Fuldtid Deltid
Fagforening med fuld dækning * 139 kr. pr. md./fuldtid 139 kr. pr. md./deltid
Juridisk basissikring uden sagsbehandling ** 49 kr. pr. md./fuldtid 49 kr. pr. md./deltid
Frie Selvstændige *** 139 kr. pr. md./fuldtid 139 kr. pr. md./deltid
A-kasse 514 kr. pr. md./fuldtid 386 kr. pr. md./deltid
A-kasse (efterlønsmodtager) 509 kr. pr. md./fuldtid 383 kr. pr. md./deltid
Efterlønsbidrag 548 kr. pr. md./fuldtid 365 kr. pr. md./deltid

*) Tilvælg a-kasse og få 3.000 kr./md. ekstra oveni dagpengene for 0 kr.
**) Skal bestilles med a-kasse.
***) Den oplyste pris kræver medlemskab af a-kassen. Ellers er prisen 179 kr. pr. måned.

Se prissammenligning

Gratis fagforening

Hvis du er i gang med en ungdomsuddannelse (fx HHX, HTX, STX eller HF) eller læser på en videregående uddannelse, kan du være gratis medlem af Frie og gøre brug af alle vores gode medlemstilbud. Det kan du også, hvis du er elev/læring.

Billig a-kasse - og gratis for studerende

Det skal ikke være dyrt at forsikre sig mod arbejdsløshed. Derfor har vi gjort det så billigt som overhovedet muligt at blive medlem af A-kassen Frie.

Kontingentet til A-kassen Frie er fradragsberettiget. Vi giver SKAT besked om dine indbetalinger, så du automatisk får tildelt fradraget.

For fuldtidsforsikrede udgøres kontingentet af et forsikringsbidrag og ATP til staten på 381 kroner og et administrationsbidrag til a-kassen på 133 kroner. For deltidsforsikrede er forsikringsbidraget og ATP på 253 kroner, mens administrationsbidraget til a-kassen er 133 kroner. Kontingentet opkræves kvartalsvis eller månedsvis forud. Ved månedsvis opkrævning tillægges et administrationsgebyr på 15 kroner.

Hvis du er i gang med en videregående uddannelse eller er elev/læring, kan du få gratis a-kasse under visse betingelser.

Kontingentfritagelse

I en række situationer har du mulighed for at blive helt eller delvist fritaget for at betale kontingent. Læs mere om dine muligheder for kontingentfritagelse.