Tilbage

Har de selvstændige brug for mere hjælp?

Svaret er kort og godt JA - og det skal være NU, hvis du spørger Frie Selvstændiges forretningschef Bendt Nolsøe.

Svaret er kort og godt JA - og det skal være NU, hvis du spørger Frie Selvstændiges forretningschef Bendt Nolsøe.


Året 2020 står som et mareridt for rigtig mange. Ikke mindst de selvstændige, der har været hårdt ramt, siden coronaen fik vendt op og ned på det hele, da første nedlukning blev en realitet den 11. marts.

Med udsigten til vacciner så 2021 mere lys ud, men det er en kendsgerning, at året blev skudt i gang med endnu en nedlukning, og rigtig mange brancher er nu pressede til det yderste.

Hjælpepakker

Kort tid efter nedlukningen i foråret 2020 fik regeringen etableret en række hjælpepakker til både selvstændige erhvervsdrivende og de mange ledige. Hjælpepakkerne har heldigvis reddet økonomien for mange - ikke mindst de selvstændige, der bl.a. har fået udskudt momsbetalingerne til marts 2021. Men det er altså lige om lidt, og pandemien er stadig over os, så hvad nu?

En bøn til regeringen

Hos Frie Selvstændige gør vi alt for at støtte op om vores medlemmer med personalejuridisk rådgivning, gode rabataftaler og personlig sparring med vores virksomhedsspecialister. Men vi kan desværre ikke dække de økonomiske omkostninger for de mange selvstændige erhvervsdrivende, der frygter for fremtiden og risikerer en konkurs, hvis vi ikke fortsat holder hånden under dem.

Det eneste, vi kan gøre, er at presse på, så regeringen forstår vigtigheden af, at der skal handles hurtigt, hvis vi skal minimere skaderne. Derfor har forretningschef i Frie Selvstændige, Bendt Nolsøe, bragt nedenstående debatindlæg med en appel til regeringen om, at de selvstændige erhvervsdrivende skal hjælpes - NU:

  • Børsen den 8. januar 2021 (Det kræver log ind, hvis du vil læse debatindlægget i Børsen).
  • Finans den 21. januar 2021.

Har du lyst til at deltage i debatten, kan du gøre det via Frie Selvstændiges opslag på LinkedIn og Facebook.