Tilbage

Hold kontakten - på afstand

Som selvstændig gælder det om at tænke ud af boksen i denne tid, så du kan holde kontakten til dine kunder under coronakrisen.

Som selvstændig gælder det om at tænke ud af boksen i denne tid, så du kan holde kontakten til dine kunder under coronakrisen.


Det har aldrig været vigtigere at holde kontakten med andre, end det er lige nu, og det har heller aldrig været sværere. Som selvstændig ved du, at synlighed og netværk er en stor del af fundamentet for din virksomhed. Så hvad kan du gøre i denne tid, selv om du skal holde afstand?

Her får du en konkret ide, som du kan overveje at arbejde videre med, så du kan blive ved med at holde dig relevant for dit netværk, dine forretningsforbindelser og dine eksisterende og potentielle kunder.

Har du erfaring med video? Måske webinarer?

Det kan være værd at prøve at skabe opmærksomhed ad den vej, når vi nu er nødt til at holde afstand til hinanden.

Hvad kan du fortælle eller gøre, der kan give værdi for dig og din virksomhed i disse tider, og hvor skal du dele dem henne?

Kan du lave gratis videoer eller webinarer om dit fag eller din virksomhed i en relevant sammenhæng?

Er du blomsterhandler, har du måske været ude i den friske luft og viser nu i en video, hvordan du har brugt naturen til at lave en fin buket.

Det kan også være, du er håndværker og benytter lejligheden til at fikse nogle ting derhjemme eller prøve nye metoder af.

Måske er du frisør og giver gode tips til, hvordan man som mand kan style frisuren, selv om håret er blevet for langt.

Driver du coachvirksomhed eller fx pilates studio, så kan du tilbyde webinarer, hvor folk enten mod betaling eller ved frivillige donationer kan deltage i din undervisning.

Mulighederne er mange. Det handler om at tænke ud af boksen.

Brug for ekstra tryghed og sparring?

Som selvstændig kan du hurtigt føle, at du står lidt alene med en masse ting. Men i Frie Selvstændige er er vi selvstændige sammen.

Regeringen har lavet en række initiativer og sågar flere hjælpepakker, men hvad det konkret betyder for dig og din virksomhed, kan måske være svært at gennemskue. Derfor benytter vores medlemmer sig flittigt af de mange tilbud som fx:

  • Personalejuridisk rådgivning
  • Juridisk rådgivning til solo-selvstændige
  • Virksomhedsrådgivning og 1:1 sparring
  • Gratis inkasso, når dine kunder ikke betaler
  • Vidensbank – Din digitale værktøjskasse.
  • Indtægtssikring.

Hvis det går helt galt, er du så medlem af en a-kasse?

I A-kassen Frie oplever vi i øjeblikket en stor vækst i antallet af selvstændige, der ønsker at være en del af Danmarks bedste a-kasse. Vi ligger nr. 1 på Trustpilot og har attraktive muligheder for selvstændige.

Har du også brug for hjælp og ekstra tryghed, så er A-kassen Frie og Frie Selvstændige klar til at hjælpe dig. Lige nu foregår det hele lidt på afstand, men vi elsker stadig at gøre en forskel for vores medlemmer.