Tilbage

Kommende betalingsfrister for A-skat og am-bidrag

I løbet af det seneste halve år er mange betalingsfrister blevet ændret som følge af regeringens hjælpepakker.

I løbet af det seneste halve år er mange betalingsfrister blevet ændret som følge af regeringens hjælpepakker.

Det kan være svært at finde ud af, hvilke frister der er udsat, og hvornår den næste frist er. Derfor har Skattestyrelsen lavet nedenstående oversigt over de kommende betalingsfrister for A-skat og am-bidrag.

Kommende betalingsfrister for A-skat og am-bidrag

Du finder alle frister og en guide på skat.dk/find-frister, og på skat.dk/tastselverhverv under "Profil" kan du se, om din virksomheder er registreret som lille, mellemstor eller stor virksomhed.

Betaling før fristen

Hvis du vil betale før fristen, skal du huske at hæve udbetalingsgrænsen på Skattekontoen. Ellers risikerer du at få udbetalt pengene igen. Du finder information om udbetalingsgrænsen på skat.dk/corona under "Betaling inden de udskudte frister (ny grænse på skattekontoen)".

Er din virksomhed tilmeldt LetLøn?

Hvis din virksomhed er tilmeldt LetLøn, skal du betale, som du plejer. Hvis du vil betale før fristen, skal du kontakte LetLøn på 72 22 28 24 og få en betalingslinje.

Nogle måneder skal der betales dobbelt

Du skal være opmærksom på, at der i januar, marts og maj 2021 skal betales A-skat for to perioder i samme måned. Det er fordi, nogle af fristerne har været udskudt, og derfor skal du betale i overensstemmelse med de udskudte frister i samme måned som de ordinære.

Brug for en betalingsordning?

Ønsker du at lave en betalingsordning, kan du læse meget mere om det på skat.dk/betalingsordning eller ringe til Skattestyrelsen på 72 22 28 00.

Har du andre spørgsmål til betaling, kan du kontakte Skattestyrelsen på 72 22 28 24.