Har du brug for at vende gode idéer og tanker med en personlig mentor? Så kan du inden længe tilmelde dig som mentee og blive en del af Frie Selvstændiges gratis mentorordning.

Mentorordning for selvstændige

Har du brug for at vende gode idéer og tanker med en personlig mentor? Så kan du inden længe tilmelde dig som mentee og blive en del af Frie Selvstændiges gratis mentorordning.

Gratis for medlemmer af Frie Selvstændige

Kort om Frie Selvstændiges mentorordning

Hos Frie Selvstændige ved vi, hvor vigtigt det er at kunne dele sine udfordringer med en anden selvstændig.

Derfor er vi i øjeblikket i gang med at etablere en mentorordning, som er gratis for dig, der er medlem af Frie Selvstændige.

Første step er at finde dygtige mentorer. Når det er lykkedes, vil du få mulighed for at tilmelde dig som mentee og vælge den mentor, der opfylder dine ønsker til en god sparringspartner for din virksomhed. 

Bliv mentor

Har du allerede opbygget en stor viden og erfaring som selvstændig, er der hårdt brug for dig. Din viden er guld værd og kan være med til at give andre selvstændige lige netop det, der skal til, for at udvikle deres forretning i en positiv retning.

Ønsker du at blive mentor, eller har du spørgsmål til mentorordningen, er du velkommen til at skrive til Claus Jeppesen på mentor@frie.dk.

Tips til mentee

  • Hvor stort udbytte, du får af forløbet med din mentor, afhænger i høj grad af din egen indsats.

  • Det er vigtigt, at du er meget ærlig omkring dine udfordringer og problemstillinger. Kun på den måde kan din mentor hjælpe dig bedst muligt videre.

  • Husk, at udvikling tager tid, og at det er okay at vende tilbage til en problemstilling på et senere tidspunkt.

  • Som mentee ligger det meste af dit arbejde i forløbet mellem møderne med din mentor. Sørg for at være godt forberedt til alle møderne.

  • Giv dig tid til at lære din mentor at kende, så I opnår den bedst mulige fortrolighed og tillid til hinanden.