Om os

Om os

Bliv en del af forening for selvstændige og iværksættere med +15.000 medlemmer. Frie Selvstændige tilbyder 1:1 sparring til opstart, drift og afvikling af din virksomhed, gratis juridisk hjælpinkassoservice m.m.

Lige nu får du de første 6 mdr. gratis, hvis du melder dig ind i a-kassen!

Forening for selvstændige og iværksættere

Tilbud og rabatter er guld værd for enhver iværksætter. Det er dog ofte den personlige sparring og vejledning, der virkelig kan få din virksomhed til at rykke.

Som medlem af Frie Selvstændige får du fri og ubegrænset adgang til vores virksomheds- og juridiske eksperter.

Hvad det end er, så sidder vores erfarne eksperter klar til at hjælpe dig. Samtalen er personlig og fortrolig, og den tager naturligvis udgangspunkt i lige netop din nuværende situation eller problemstilling.

Al sparring og vejledning foregår som udgangspunkt over telefonen eller digitalt. Der er dog også mulighed for at mødes ansigt til ansigt.

Mange års erfaring med selvstændige

Frie Selvstændige har eksisteret siden 1. januar 2021, men inden da var foreningen kendt under navnet DANA, som har mere end 40 års erfaring med at rådgive selvstændige.

Opstart, drift eller afvikling af virksomhed

Hvis du går med en iværksætter i maven eller lige er startet egen virksomhed, så tager vi dig i hånden i hele opstartsfasen.

Det samme gælder, hvis du er er kommet godt i gang med din virksomhed og har spørgsmål til driften eller brug for sparring omkring udvikling af din virksomhed.

Endelig kan vi hjælpe dig, hvis din virksomhed skal afvikles. Uanset hvad årsagen er, så er vi klar til at hjælpe dig bedst muligt videre.

Prisen er 139 kr. pr. md., hvis du samtidig er medlem af A-kassen Frie og 179 kr. pr. md. uden a-kassemedlemskab.

Lige nu får du de første 6 mdr. gratis, hvis du melder dig ind i a-kassen!