Events/netværk
Foredrag

Rikke Østergaard - Vi havde en fest på arbejdet, men så kom Preben

Mere info

Temaet er "samarbejde og social intelligens", når Frie inviterer dig med til dette underholdende og tankevækkende foredrag med den populære erhverssociolog Rikke Østergaard.

Så tag en kollega eller god ven under armen og få en hyggelig aften, hvor Rikke Østergaard gør jer klogere på vores adfærd, når det gælder trivsel på arbejdspladsen. Som de flokdyr, vi er, smitter vi mennesker nemlig hinanden med vores følelser, da vi ubevidst tilpasser os stemningen i flokken.

Hvis du er sammen med en kollega, der er stresset, smitter det. Men er du omvendt sammen med kollegaer, som er i godt humør og motiverede, ja så smitter det lige så meget.

Medlemspris KUN 175 kr. Ledsagerpris 200 kr. (normalpris 329 kr. + gebyr).

Foredraget er baseret på Rikke Østergaards bestseller bog "Vi havde en fest på arbejdet, men så kom Preben”. Arrangementet afholdes af Tikko, som Frie har købt et antal billetter igennem.

Se youtube video

Om Rikke Østergaard

Rikke er Danmarks første erhvervssociolog, og så er hun forfatter til flere bøger om trivsel og arbejdsglæde. Derudover er hun ledelsesrådgiver og ekspert i samarbejde, konfliktløsning og samarbejde.

Tid og sted

26.01.2023: Hotel Harmonien, Gåskærgade 19, Haderslev
22.03.2023: Musikkens Hus, Musikkens Plads 1, Aalborg

Begge steder kl. 19.00.

Mødested

  • Haderslev: Vi mødes i lobbyen på ovenstående adresse, hvor billetter udleveres i tidsrummet 18.15-18.45 (kig efter Fries banner).
  • Aalborg: Vi mødes ved hovedindgangen ud mod Havnefronten, hvor billetter udleveres fra kl. 18.30 (kig efter Fries banner).