Online events/kurser
E-learning

Frie e-learning - få adgang til 69 kurser i 3 mdr.

Mere info

Frie har indgået et samarbejde med GoLearn, der er en af landets førende udbydere af e-learning kurser. På platformen Frie e-learning kan du opdatere dit cv med nye, spændende kurser på en simpel og inspirerende måde. 

Professionelle formidlere og tårnhøj kvalitet

Vi har valgt GoLearn som samarbejdspartner, fordi de går til kamp mod kedelig e-learning. På platformen Frie e-learning vil du møde nogle af landets førerende fageksperter, professionelle formidlere og se videoer i en tårnhøj produktionskvalitet, som du er vant til at se om aftenen på Netflix.

Og du behøver ikke vente op til 6 uger på den næste ledige kursusdato. Du kan få ny viden, når det passer dig, og implementere de nye færdigheder straks.

Du har adgang til 14 forskellige kategorier inden for emner som:

  • Ledelse (for lønmodtagere/selvstændige)
  • Office 365
  • Performance & Trivsel
  • Marketing
  • GDPR.

Disse kategorier indeholder 69 kurser/moduler, som du kan tilgå fra din smartphone, tablet eller PC. Der vil løbende komme opdatering og udvikling af nye kurser. Læs mere om Frie e-learning.

Intropris

KUN 50 kr. for 3 måneders fri adgang til platformen (normalpris 95 kr.).

Kursusvarighed

Når du har tilmeldt dig Frie e-learning ovenfor, får du tilsendt et link, som gælder i 3 måneder. Du har herefter adgang til platformen 24-7 i 3 måneder og bestemmer selv, hvornår det passer dig at tage kurserne.

Undervisere

GoLearn leverer indhold til kurserne på Eloomi-platformen.