Online events/kurser
Personlig udvikling

Mere arbejdsglæde, TAK! Et foredrag om arbejdsglæde og samarbejde

Humoristisk online foredrag om arbejdsglæde og samarbejde

Under dette online foredrag fortæller Mads Lønnerup på en let og humoristisk måde om arbejdsglæde og samarbejde, samtidigt med at der er en vis alvor i budskabet.

Få en lille forsmag i videoen her.

Se youtube video

 

Sæt fokus på trivsel, motivation og samarbejde

Arbejdslivet fylder meget i vores liv – på godt og ondt. Det kan berige os, så vi oplever overskudsenergi og føler os superhelteagtige. Men det kan også tage pusten fra os, så det føles som at cykle op ad bakke på en punkteret cykel, i modvind og til og med hele tiden blive overhalet.

Derfor er det vigtigt at sætte fokus på trivsel, motivation og samarbejde, så arbejdsglæden holdes i live. Det er dyrt og slidsomt, når der mangler arbejdsglæde på arbejdspladsen.

Der vil altid være bakker og modvind at kæmpe med, men det er langt nemmere at overkomme, hvis du giver dig selv muligheden for at smile imens. Som kørte du nyforelsket ned ad bakke i medvind.

Medlemspris KUN 95 kr.

Køb tre kurser/events - betal for to

Dette online event er en del af vores koncept "3 for 2". Hvis du booker dette event og to mere med ikonet "3 for 2", trækker vi automatisk det billigste fra inden betaling.

Indhold

  • Arbejdsbrunstig – er det noget for mig?
  • Hvad er vi sammen om?
  • Brokkerøve
  • Gæs, måger og andre dyr på arbejdspladsen.

Foredraget varer 2 timer (fra kl. 17.30-19.30).

Form

Du får tilsendt et link cirka 4-5 dage før afholdelse. Dette gælder for begge kursusdage.

Underviser

Mads Lønnerup har arbejdet som konsulent siden 2007, hvor han med skæve vinkler, gejst og entusiasme har undervist i mange forskellige temaer. Han har en meget pragmatisk tilgang til teori, uddannelse og udvikling af mennesker. Mads har altid noget brugbart gemt i ærmet.

3 for 2