Online events/kurser
Personlig udvikling

Træn dit indre lederskab og stå stærkt i hverdagens nye forandringer (5 dage à 1½ time)

5 x online kurser om dit indre lederskab – samlet pris KUN 295 kr.

I løbet af de seneste år er der sket mange forandringer. Vi har alle mødt nye muligheder og udfordringer – både privat og i vores arbejdsliv. Og for at kunne stå stærkt funderet og lede os selv i alle de nye situationer, vi havner i, har vi mere end nogensinde brug for at kunne lytte indad og forstå os selv, finde vores styrker og ressourcer og kende vores indre robusthed og lederskab.

Indhold

I dette onlineforløb over fem gange får du inspiration, vejledning, metoder og værktøjer til at finde dit eget, stærke ståsted og kunne navigere fra dit indre lederskab i de udfordringer, du møder.

Efter kurset vil du bedre kunne tackle og trives i de mange forskellige omvæltninger og nye måder at agere på, som er opstået ud af corona, hjemmearbejde, distanceledelse, nye opgaver m.m.

Under forløbet får du mulighed for at observere, lære af og ændre din tilgang til det, du møder i hverdagen, og aktivt træne dit indre lederskab undervejs. Vi tager et emne op hver gang, og du lærer at:

  1. Stå stærkt i dig selv og det, du tror på, når hverdagen byder på nye udfordringer
  2. Kunne lytte til dig selv, og hvad du ønsker og har brug for, for at kunne trives
  3. Forstå og bruge dine indre styrker og ressourcer på en konstruktiv måde
  4. Respondere i stedet for at reagere og lære af dine udfordringer og det, du møder på din vej
  5. Sætte klare intentioner og omsætte dem til handling (sådan fører jeg mine ønsker ud i livet).

Forløbet foregår som online webinarer, og hvert modul varer 1½ time. Her er der oplæg, øvelser, dialog og mulighed for at stille spørgsmål. Der er en smule hjemmearbejde og mulighed for at træne det, du lærer, mellem hvert modul.

Køb tre kurser/events - betal for to

Dette kursus er en del af vores koncept "3 for 2". Hvis du booker dette kursus og to mere med ikonet "3 for 2", trækker vi automatisk det billigste fra inden betaling.

Datoer

  • Torsdag den 2. marts 2023
  • Torsdag den 16. marts 2023
  • Torsdag den 30. marts 2023
  • Torsdag den 13. april 2023
  • Torsdag den 27. april 2023.

Alle dage fra kl. 18.00-19.30.

Form

Du får tilsendt et link cirka 4-5 dage før afholdelse. Dette gælder for alle kursusdagene.

Underviser

Pernille Simmelsgaard, cand.merc i Design & Communication Management, CBS. Erfaren coach, mentor og underviser inden for bl.a. lederskab, trivsel, worklife balance, karriere og personlig udvikling.

3 for 2