Rabataftaler

Regnskabsbøger

Få styr på skat, fradrag, bogføring og meget mere med kvalitetsbøger fra Regnskabsskolen.

Få styr på skat, fradrag, bogføring og meget mere med kvalitetsbøger fra Regnskabsskolen.


Et korrekt bogført regnskab er nøglen til succes. Og det behøver faktisk ikke være en kompleks videnskab at få styr på vigtige ting som skat, moms og fradrag. Der findes nemlig masser af gode og let-læste bøger om emnet.

Som medlem af Frie Selvstændige sparer du 20 %, når du køber de populære bøger fra Regnskabsskolen.

Bogen om bogføring for begyndere

At bogføre vil sige at registrere virksomhedens økonomiske transaktioner, så man kan holde rede på indtægter og omkostninger, beholdninger, tilgodehavender og gæld.

Bogen om fradrag – i erhvervsdrivende virksomheder

I Bogen om fradrag får du klare og kontante svar på spørgsmål, som de fleste selvstændige har. Du får en praktisk håndbog, som også er værd at læse igennem fra ende til anden, så du ikke snyder dig selv i skat.

Bogen om skat – med virksomhedsordningen

Er relevant for alle, der driver selvstændig virksomhed. Her får du et overblik over de grundlæggende skatteregler, beregningen af indkomstskatten bliver gennemgået, og bogen behandler den populære og nogle gange attraktive virksomhedsskatteordning meget grundigt med gode beregningseksempler.

Bogen om budgetter

Er for dig, der er iværksætter, selvstændig, bogholder eller generelt er interesseret i en introduktion til mindre virksomheders budgettering. Bogen er skrevet i et let sprog med konkrete eksempler, der gør bogen mere overskuelig for læseren.

Moms og momsfradrag – en guide til iværksættere og selvstændige

Moms er ikke bare et spørgsmål om at betale, hvad du skal. Det handler også om at få de momsfradrag, du er berettiget til. I bogen får du anvisninger på, hvordan momsen skal beregnes og afregnes.

Bogen om ansættelse og ansættelsesbeviser

Når du som virksomhedsejer skal ansætte din første medarbejder, er der mange spørgsmål, du skal tage stilling til, og mange regler, du skal sætte dig ind i. Bogen fortæller dig det, du har brug for at vide.

Bogen om løn og lønbogføring med DataLøn

Er til dig, der skal i gang med at bruge DataLøn for første gang.

Bogen om nøgletal

Giver dig bedre overblik over en virksomheds økonomi.

Du skal være medlem af Frie Selvstændige for at benytte dette tilbud.

Login og få oplyst, hvordan du opnår rabatten.