Rabataftaler

Salgsvurdering

Få vurderet din virksomhed af M+A med henblik på salg og spar 5.000 kr. på en opstartspakke med værdiansættelse, prospekt m.m.

Få vurderet din virksomhed af M+A med henblik på salg og spar 5.000 kr. på en opstartspakke med værdiansættelse, prospekt m.m.


Hvis du går med salgstanker, så har du som medlem af Frie selvstændige nu mulighed for at få professionel hjælp af M+A Virksomhedsbørsen A/S.

Med 25 års erfaring inden for branchen ved M+A, hvilke elementer der sikrer dig det bedste grundlag for en vellykket salgsproces.

Spar 5.000 kr. på smallbiz opstartspakke

M+A tilbyder dig en smallbiz opstartspakke beregnet til virksomheder, som vurderes til at have en minimumspris på 5 millioner kroner eller derunder (ved højere vurdering se nederst på siden).

Opstartspakken koster 15.000 kr. ekskl. moms (normalpris 20.000 kr. ekskl. moms) - se pkt. 1 under "Betingelser".

Opstartspakken indeholder

 • 1 stk. værdiansættelse - se pkt. 2
 • 1 stk. gratis mandataftale - se pkt. 3
 • 1 stk. gratis prospekt - se pkt. 4
 • Ubegrænset antal prospektudsendelser
 • Annoncering - se pkt. 5
 • 5 % Success Fee
 • 5 % Success Fee yderligere af den del, som ligger over minimumsprisen
 • Professionel virksomhedsmægler.

Betingelser

 1. Baseret på, at din virksomhed vurderes til at have en minimumspris på 5 millioner kroner eller derunder.
 2. Værdiansættelsen bliver baseret på de seneste 3 års interne og normaliserede regnskaber, estimater for de kommende 3-4 års indtjening, kontraktuelle forhold, en gennemgribende audit af struktur og processer samt en vurdering af din virksomheds kommercielle potentiale. Processen udføres af en professionel og erfaren virksomhedsmægler, der gennem virksomhedsbesøg, møder og interviews tilegner sig den viden, som er afgørende for at kunne udarbejde værdiansættelsen.
 3. Hvis M+A efter udarbejdelsen af værdiansættelsen ikke vurderer, at de kan sælge virksomheden, forbeholder de sig retten til at stoppe processen. I dette tilfælde får du tilbagebetalt 5.000 kr. ekskl. moms.
 4. Prospektet udarbejdes først, når der foreligger en underskrevet mandataftale.
 5. Ved indgåelse af mandataftale påbegyndes kvartalsvis fakturering af annoncering á 2.500 kr. ekskl. moms. Normalpris for annoncering er 5.000 kr. ekskl. moms pr. kvartal.

Øvrige betingelser

Ved udarbejdelse af værdiansættelse og formidling af salg vil M+As standardbetingelser gælde. Disse betingelser vil blive oplyst ved henvendelse/forespørgsel.


Minimumspris på over 5 millioner kroner

Hvis din virksomhed vurderes til at have en minimumspris på over 5 millioner kroner, opnår du følgende rabatter:

 • Værdiansættelse: 20.000 kr. ekskl. moms (normalpris 25.000 kr. ekskl. moms)
 • Opstartspakke: 25.000 kr. ekskl. moms (normalpris 35.000 kr. ekskl. moms)
 • Annoncering: 7.500 kr. pr. kvartal ekskl. moms (normalpris pr. kvartal 10.000 kr. ekskl. moms).

Er du i tvivl og starter med en smallbiz opstartspakke til 15.000 kr. ekskl. moms, vil du kun blive opkrævet den forskel, der er i prisen ved succesfuld salg af virksomheden. Det vil sige, at du ikke risikerer at få en højere regning ved en minimumspris på over 5 millioner kr., før virksomheden er solgt.

Du skal være medlem af Frie Selvstændige for at benytte dette tilbud.

Login og få oplyst, hvordan du opnår rabatten.