Rabataftaler

Zleep Hotels

Forkæl dig selv eller din bedre halvdel med et hotelophold på et Zleep hotel i Danmark eller Sverige. Som medlem af Frie/Frie Selvstændige får du 15 % rabat på dit ophold.

Forkæl dig selv eller din bedre halvdel med et hotelophold på et Zleep hotel i Danmark eller Sverige. Som medlem af Frie/Frie Selvstændige får du 15 % rabat på dit ophold.


Uanset om du rejser med familien på weekendtur, er på forretningsrejse eller blot har brug for en enkel og hurtig overnatning, vil Zleep Hotels altid være et perfekt og ikke mindst prisbevidst valg.

Her finder du senge af høj kvalitet, gratis WiFi og kvalitetsinteriør i et skandinavisk design.

I loungeområderne med den hyggelige atmosfære og receptionens summen i baggrunden kan du nyde både kolde og varme forfriskninger samt lidt snacks til den lette sult.

Hos Zleep Hotels vil du altid opleve at god service, ligesom kvalitet og skandinavisk design går hånd i hånd.

Skandinavisk morgenmadsbuffet

Zleep Hotels serverer en god, sund og skandinavisk inspireret morgenmadsbuffet med et bredt udvalg af økologiske produkter. Buffeten er certificeret med "Det Økologiske Spisemærke" i bronze, hvilket er din garanti for, at 30-60 % af produkterne er økologiske. Skal tørsten slukkes, kan du vælge alt lige fra friskbrygget kaffe til te, varm kakao, juice og mælk. Og er du glutenallergiker, finder du desuden glutenfri alternativer i brødafdelingen.

Adgang til morgenmadsbuffeten kan tilkøbes ved booking eller direkte på hotellet for 99 kr. pr. person (69 kr. for børn).

Spar 15 %

Medlemmer af Frie/Frie Selvstændige opnår 15 % rabat på alle ophold. Rabatten gælder alle værelseskategorier, men ikke morgenmad. 

Som medlem af Frie/Frie Selvstændige kan annullering af bestilte værelser i øvrigt foretages - uden beregning - indtil kl. 14.00 på ankomstdagen.

Rabatten gælder ved reservation af op til 9 værelser pr. dag.

 

Du skal være medlem af Frie Selvstændige eller fagforeningen Frie (Favorit-, Uddannelses- eller Seniormedlem) for at benytte dig af dette tilbud. Hvis du har tegnet Frie Basis, skal du opgradere til Frie Favorit.

Login og få oplyst, hvordan du opnår rabatten.