Skab din succes

Skab din succes

Få dine iværksætterdrømme til at gå i opfyldelse. ”Skab din succes” er Frie Selvstændiges guide til virksomhedssucces med masser af konkrete, gennemprøvede tips og tricks til dig som selvstændig – uanset om du er helt grøn eller en rutineret ræv.

Få arbejdsglæde og profit som selvstændig

Den rette indsigt er guld værd, og du kan nu få adgang til konceptet, der allerede har skabt resultater for andre selvstændige.

Se youtube video

Få 1. kapitel af "Skab din succes"

Udfyld dine informationer i denne formular, og få tilsendt 1. kapitel af "Skab din succes" gratis til din e-mail med det samme.

* påkrævet

Jeg accepterer, at Frie kontakter mig med henblik på medlemskab af Frie Selvstændige og andre relaterede medlemskaber.

 

Værdien er så stor, at det er svært at sætte ord på

For iværksætteren Lee har Frie Selvstændiges rådgivningskoncept "Skab din succes" haft stor betydning for udviklingen af hans virksomhed.

Se youtube video

Introduktion til konceptet

Få dine iværksætterdrømme til at gå i opfyldelse.

Uanset om du er selvstændig konsulent, frisør, opfinder, butiksejer, grønthandler, restauratør, bager eller vil arbejde med noget helt ottende, har du noget til fælles med alle andre selvstændige:

Du arbejder for at skabe din succes.

Og på den baggrund udspringer Frie Selvstændiges helt eget koncept ”Skab din succes” – en komplet og overskueligt opbygget drejebog til både den nye og den erfarne selvstændige, med alt du skal bruge for at maksimere dine muligheder for succes.

e-bog skab din succes figur 1

"Skab din succes" er lige til at gå til, og du kan nemt arbejde med at integrere de løsninger, der passer til dig og din virksomhed.

Konceptet er interaktivt, og du kan klikke dig fra tema til tema, kapitel til kapitel, nøgleord til nøgleord, værktøj til værktøj.

Log ind skab din succes
Med "Skab din succes" lærer du at udvælge den rette idé, finde din virksomheds visionære drivkraft og skabe det unikke, bærende princip, der får dig igennem selv de sværeste tider. Konceptet er en håndgribelig guide til:

  • Effektiv drift af virksomhed – minimering af spildtid og maksimering af profitskabende aktiviteter
  • Værdiskabende markedsføring og salg – at mestre det helt særlige samspil, som sikrer flere, bedre og tilbagevendende kunder
  • Overbevisende og indflydelsesrig kommunikation – at få dine kunder dybt engageret i din historie, så de følger dig overalt
  • Et sundt cash flow – implementering af de rette strategier til bedre cash flow, som er alfa & omega for en veldrevet virksomhed.

Alt i alt bliver du klædt 100 % på til at arbejde handlingsorienteret, dedikeret og målrettet mod at få succes i din virksomhed.