Vidensbank

Podcasts

Som selvstændig er der mange ting, du skal holde styr på. Heldigvis er der andre, der har været på rejsen før dig, som du kan lære af.

Som selvstændig er der mange ting, du skal holde styr på. Heldigvis er der andre, der har været på rejsen før dig, som du kan lære af.


Her har vi samlet en række brugbare podcasts målrettet opstart og drift af egen virksomhed, hvor eksperter og erhvervsfolk giver nogle af deres bedste tips og erfaringer videre til dig.

Desuden sidder vores dygtige virksomhedsspecialister klar til at give dig en personlig 1:1 sparring om alt lige fra økonomi og regnskab, optimering og forretningsudvikling til kommunikation, administration og ledelse.


PotterCut - podcast om online markedsføring

Vil du blive klogere på markedsføring? Lyt med her, hvor eksperterne giver dig indsigt i B2B markedsføring, LinkedIn, Amazon og meget andet.

Lyt til podcasts om online markedsføring


Tony Evald Clausens Podcast - Salgets virkelighed

Salgsekspert Tony Clausen tager dig med igennem salgets virkelighed. Hør fx, hvordan du finder dine potentielle kunder, og hvordan du med fordel kan agere igennem hele salgsprocessen for at få bedst mulige resultater.

Lyt til Tony Evald Clausens Podcast


Regnskab Podcast - Viden om tal og revision → Retio

Vil du vide mere om regnskab? Så hør med på disse podcasts, der giver dig brugbar viden om dit regnskab. Fx hvad du skal være opmærksom på i forhold til bilag, valg af regnskabsprogram og mange andre værdifulde indsigter.

Lyt til Regnskab Podcast


Få viden om selskabstyper (daniaregnskab.dk)

Har du styr på din selskabsform? I denne række af brugbare podcasts bliver du bl.a. klogere på valg af selskabsform, fordele og ulemper ved enkeltmandsvirksomhed, skat for selskaber og hvordan man lukker sit selskab.

Lyt til podcasts om selskabstyper