• Eksempe:l Din løn er 28.000 kr. - 8 % i AM-bidrag = 25.760 kr. x 90 % = en dækning på 23.000 kr. før skat.
  Forsikre op til 90 % af din løn
 • Udbetaling fra første dag, hvor du ikke længere får løn fra din arbejdsgiver.
  Ingen selvrisiko
 • Udbetalinger af lønsikring starter efter en karensperiode, svarende til dit opsigelsesvarsel fra din arbejdsgivers side, dog minimum 3 måneder fra den 1. i den kommende måned efter du selv har sagt dit job op.
  Udbetaling, hvis du siger dit job op
 • 50 % af dem, der har lønsikring hos Frie, bliver aldrig ledige. Det skyldes vores effektive genplaceringsforløb, der allerede hjælper dig fra den dag, du modtager din opsigelse.
  Individuel job- og karrieresparring
 • Hvis du bliver ledig, kan du få udbetalt op til 40.000 kr./md. før skat med Fri Lønforsikring.
  Få op til 40.000 kr./md.
 • Hvis du bliver ledig, kan du få udbetalt op til 20.000 kr./md. før skat oveni dagpengene, hvis du vælger en supplerende lønsikring.
  Få op til 20.000 kr./md. oveni dagpengene
 • Udbetalinger af lønsikring fortsætter hver måned, så længe du er arbejdsløs, dog ikke længere end 12 måneder pr. arbejdsløshedsperiode, maksimalt 260 dage.
  1 års udbetaling af lønsikring
 • Med Fri Lønforsikring undgår du alle de offentlige regler under ledighed. Du bliver fri af a-kassesystemet, og du skal ikke møde op på dit lokale jobcenter.
  Undgå jobcentret
 • Fries supplerende lønsikring er kåret som bedst i test af Forbrugerrådet Tænk.
  Bedst i test

Supplerende lønsikring

Opgradering til din a-kasse

Skriv til os
 • Forsikre op til 90 % af din løn
 • Ingen selvrisiko
 • Udbetaling, hvis du siger dit job op
 • Individuel job- og karrieresparring
 • Få op til 20.000 kr./md. oveni dagpengene
 • 1 års udbetaling af lønsikring
 • Bedst i test

Fri Lønforsikring

Alternativ til a-kasse

Skriv til os
 • Forsikre op til 90 % af din løn
 • Ingen selvrisiko
 • Udbetaling, hvis du siger dit job op
 • Individuel job- og karrieresparring
 • Få op til 40.000 kr./md.
 • 1 års udbetaling af lønsikring
 • Undgå jobcentret

Beregn din dækning

Ofte stillede spørgsmål

 • Grundet Corona er det midlertidigt ikke muligt at tilkøbe vores Fri Lønforsikring. 

  Har du spørgsmål så kontakt os endelig på telefon 63138650.

  --------------------------------------------------------

  Ønsker du at tegne vores supplerende lønsikring, der er kåret som bedst i test af Forbrugerrådet Tænk, er det et krav, at du er medlem af A-kassen Frie. Den supplerende lønsikring er nemlig en tillægsforsikring til din a-kasse.

  Vælger du i stedet at tegne Fri Lønforsikring, skal du ikke være medlem af a-kassen, da det er en 100 % privat arbejdsløshedsforsikring.

  Derudover skal du opfylde følgende betingelser:

  • Du er mellem 18 og 59 år.
  • Du arbejder mindst 30 timer om ugen.
  • Du er fastansat lønmodtager.
  • Du har arbejdet uafbrudt i de seneste 12 måneder.
  • Du har ikke kendskab til kommende ledighed.
  • Du har et opsigelsesvarsel på minimum 3 måneder.*

  *) Restriktion over for nye forsikringstagere grundet COVID-19. 


  Læs mere om lønsikring.

 • Hvis du har afsluttet en uddannelse af minimum 18 måneders varighed, har du mulighed for at tegne lønsikring hos Frie.

  Det er dog et krav, at du som nyuddannet maksimalt må gå 1 måned ledig, fra du har afsluttet din uddannelse, til du er i job som fastansat lønmodtager.

  Derudover er alle andre betingelser uændrede.

  Læs mere om lønsikring.

 • Tegner du en lønsikring hos Frie, er du økonomisk dækket i tilfælde af, at du skulle blive opsagt fra dit arbejde.

  Du er ligeledes dækket, hvis du selv siger din stilling op. Du vil da modtage lønsikring, når dit opsigelsesvarsel hos din arbejdsgiver er udløbet. Siger du selv op, skal du give din arbejdsgiver det samme varsel, som arbejdsgiveren skulle give dig ved en opsigelse.

  Når du tegner en lønsikring, vil du ligeledes blive indsluset i et genplaceringsforløb. Det bliver du allerede fra den dag, du bliver opsagt fra din stilling, så du hurtigt kan komme i arbejde igen.

  Det er vigtigt, at du giver os besked, lige så snart du får kendskab til din opsigelse. Ellers kan tidspunkt for udbetaling af lønsikring udskydes.

  Læs mere om lønsikring.

   

 • Når du tegner en lønsikring hos Frie, uanset om du vælger Fri Lønforsikring eller supplerende lønsikring, så er du økonomisk dækket ved arbejdsløshed.

  Vi anbefaler, at du læser vilkårene omhyggeligt igennem.

  Se de fulde forsikringsvilkår.

  Midlertidige restriktioner i forsikringsbetingelserne som følge af COVID-19:

  1. Nye forsikringstageren kan ikke overføre sin anciennitet fra en a-kasse til Fri Lønforsikring. Ved denne ændring kan forsikringstageren ikke være dækket fra første dag af Fri Lønforsikring, men skal gennem en kvalifikationsperiode.
  2. Nye forsikringstagere kan ikke overføre anciennitet fra andre lønsikringer til supplerende lønsikring. Ved denne ændring kan forsikringstageren ikke være dækket fra første dag af supplerende lønsikring, men skal gennem en kvalifikationsperiode.
  3. Nye forsikringstagere får en øget kvalifikationsperioden fra 6 måneder til 12 måneder.
  4. Nye forsikringstagere skal have minimum 3 måneders opsigelsesvarsel.

   

   

 • Da en lønsikring er en privattegnet arbejdsløshedsforsikring gennem vores eget forsikringsselskab, FF Forsikring A/S, er lønsikringen ikke omfattet af de eventuelle tiltag, der vedtages for a-kasserne i forbindelse med forlængelse af dagpengeperioden. Lønsikringen kan maksimalt udbetales i 12 måneder.

Få din løn forsikret allerede i dag

Undgå økonomiske bekymringer med Danmarks bedste lønsikring

Tegner du lønsikring hos Frie, er du garanteret højere udbetaling end dagpengesatsen samt målrettet og personlig rådgivning i tilfælde af ledighed – med eller uden a-kasse.

Med en lønsikring fra Frie er du sikret en højere dækning end dagpengesatsen, hvis du skulle gå hen og blive ledig.

En opsigelse fra dit arbejde kommer aldrig belejligt, men hvis du vælger at tegne en lønsikring, slipper du for økonomiske bekymringer og kan fokusere på at komme i arbejde igen hurtigst muligt.

Du har mulighed for at forsikre op til 90 % af din løn * – helt op til 40.000 kroner om måneden.

*) Eksempel
Din løn er 28.000 kr. - 8 % i AM-bidrag = 25.760 kr. x 90 % = en dækning på 23.000 kr. før skat.

Midlertidig prisændring
Pr. 1. juni 2020 reguleres præmien på den supplerende lønsikring fra 61,50 til 70 kr. og Fri Lønforsikring fra 32,25 til 36,75 kr. pr. tusind kr., alene på baggrund af COVID-19. Præmien reguleres med så kort varsel for på bedste vis at imødegå den forventede stigende skadesudvikling. Præmiereguleringen forventes at være midlertidig og på et senere tidspunkt blive nedsat igen. Vi håber på forståelse for situationen, men det er for at sikre vores forsikringstageres rettigheder.

Professionelt genplaceringsforløb
Tegner du en lønsikring hos Frie, får du professionel hjælp til at komme videre i dit arbejdsliv. Allerede fra den dag, du modtager din opsigelse, bliver du en del af vores effektive genplaceringsforløb.

Det gør, at 50 % af vores lønsikrede medlemmer aldrig når at blive ledige.

Under genplaceringsforløbet modtager du rådgivning fra vores professionelle karriererådgivere, og med udgangspunkt i din situation og dine ønsker kan de hjælpe dig til at finde dit næste arbejde.

Hos Frie kan du vælge mellem to forskellige lønsikringsprodukter:

Fri Lønforsikring (kan ikke tegnes p.t.)

Du skal vælge at tegne en Fri Lønforsikring, hvis du er på udkig efter et trygt alternativ til a-kassen, eller hvis du er blevet tvunget ud af a-kassesystemet på grund af opholdskravet.

Du får en 100 % privat arbejdsløshedsforsikring, hvor du er sikret op til 90 % af din indkomst – op til 40.000 kr. om måneden. Du skal derfor ikke længere betale kontingent til A-kassen Frie.

Tegner du Fri Lønforsikring, slipper du for jobcenteret og øvrige offentlige regler, således at du kun skal fokusere på at komme i arbejde igen.

Du bliver ligeledes en del af vores effektive genplaceringsforløb, hvor vores kompetente karriererådgivere sidder klar til at hjælpe dig videre.

Supplerende lønsikring

Vælger du en supplerende lønsikring, tegner du en tillægsforsikring til din a-kasse.

Derfor er Fries supplerende lønsikring perfekt til dig, der stadig gerne vil være medlem af a-kassen, men derudover gerne vil være sikret en højere sats end dagpengesatsen i tilfælde af ledighed.

Fries supplerende lønsikring er blevet kåret som bedst i test af Forbrugerrådet Tænk, og med den har du mulighed for at forsikre op til 20.000 kr. pr. måned oven i dine dagpenge.

Du vil gennem et genplaceringsforløb modtage rådgivning og karrieresparring, så du har mulighed for at vende tilbage til arbejdsmarkedet hurtigst muligt.

Vælger du at tegne en lønsikring hos Frie, har du mulighed for at blive økonomisk dækket ind fra den første ledighedsdag – også selvom du selv har sagt dit job op.

Hvis du ikke har et opsigelsesvarsel på mindst 3 måneder, gælder der dog særlige regler. Kontakt os på telefon 63 13 86 50 for at høre nærmere.

Med en lønsikring fra Frie har du mulighed for at få udbetaling hurtigt efter, du har tilmeldt dig ordningen – og i op til 1 år efter din opsigelse.

Du vil ligeledes modtage personlig og professionel rådgivning fra vores dygtige karriererådgivere fra den dag, du modtager din opsigelse eller har opsagt dit job, således at du har størst mulighed for at komme i et nyt job, inden du bliver ledig.

OBS! Da en lønsikring er en privattegnet arbejdsløshedsforsikring gennem vores eget forsikringsselskab, FF Forsikring A/S, er lønsikringen ikke omfattet af de eventuelle tiltag, der vedtages for a-kasserne i forbindelse med forlængelse af dagpengeperioden. Lønsikringen kan maksimalt udbetales i 12 måneder.

Find svar

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse, bl.a. så vi kan huske dine seneste indtastninger. Hvis du klikker videre på frie.dk, accepterer du automatisk brugen af cookies. Læs mere om cookies.