Om os

Frie er for alle – også dig!


Frie er en demokratisk organisation, der henvender sig til alle lønmodtagere og selvstændige. Vi henvender os ikke til en bestemt faggruppe, men i stedet til alle, der ønsker den bedste service og sikring. Vi er her for at varetage dine interesser og støtte dig i dit arbejdsliv – uanset din titel og baggrund, og uanset om du er lønmodtager eller selvstændig.

Frie – for dig, der er lønmodtager

Hos Frie ved vi, hvor vigtigt det er at føle sig tryg på arbejdet. Derfor har vi gjort det til vores mærkesag at sikre dig gennem hele dit arbejdsliv. Så uanset om du har behov for at få gennemgået din ansættelseskontrakt, eller din sag skal i retten, så kan du altid stole på foreningen Frie. Vi er en af Danmarks billigste fagforeninger, og den lave pris på 49 kr. betyder ikke, at vi går på kompromis med servicen.

Når du ringer til Frie, får du et menneske i røret, og vi sidder altid klar til at give dig personlig rådgivning. Du får adgang til en lang række spændende arrangementer og kurser og har mulighed for at tegne vores supplerende lønsikring.

Hos Frie har vi fokus på det gode arbejdsmiljø. Det er vigtigt for os, at vores medarbejdere er glade og trives, for det betyder, at de altid er klar til at give dig den bedste hjælp og service. Vi er rigtig stolte over, at vi for andet år i træk er blevet kåret som en god arbejdsplads af Great Place to Work.

 

Frie Selvstændige

Ud over at tilbyde en af Danmarks bedste og billigste fagforeninger for lønmodtagere, kan du som selvstændig tegne et medlemskab af Frie Selvstændige for KUN 119 kr. pr. måned, hvis du samtidig er medlem af A-kassen Frie. Uden et medlemskab af A-kassen Frie er prisen 159 kr. pr. måned.

Et medlemskab af Frie Selvstændige giver iværksættere og selvstændige en lang række fordele, fx ubegrænset 1:1 sparring med egne virksomhedsspecialister, fri adgang til juridisk hjælp, gratis inkassoservice, mentorordning, adgang til Vidensbank og billige erhvervsforsikringer, rabataftaler, kurser og arrangementer.

Skal du i kontakt med en medarbejder hos Frie/Frie Selvstændige?